Brubru mala ptica velikih mogucnosti

Naši Servisi

Servisi Koje Nudimo

U velikoj ponudi raznoraznih usluga od kojih ne možete da se pokupite mi vam nudimo pojednostavljen izbor i jednostavna rešenja koje prosto naprosto rade.

WordPress Teme

Izdrada i održavanje kvalitetnih WP tema uz koje možete sami da održavate svoj sajt i menjate ono što želite na jednostavan i lak način.

Bootstrap Teme

Kreiramo lagane i uverljive Bootstrap sajtove, ako želite da se suptilno pojavite na mreži i neopterećeno pojačate svoju poziciju na mreži.

SEO Optimizacija

Optimizujemo sve vaše resurse da bi smo vam omogućili najveću moguću posećenost na pretraživačima, takođe vršimo i sve poslove oko medija.

Grafički Dizajn

Izrada logotipa, vizualnih identiteta, štampa svih veličina i kategorija, izrada postera i promo materijala, ukratko sve što zamislite možemo da vam napravimo.

Socijalne Mreže

Odžavamo i uspešno vodimo za vas vaš brend kroz sve postojeće društvene mreže. Vršimo pozicioniranje vaših profila na ubedljivo najbolji način na netu.

Brending

Kreiramo uz komunikaciju sa vama brend koji vama odgovara najviše i radimo kompletnu promociju i pozicioniranje uz budno praćenje svih parametara.

Veštine i Fore

Uu kakve fore imamo da vam pokažemo samo ako imate vremena i poverenja i nije vas strah da komšije kažu: Eno onaj opet priča sa pticom

Jednostavan Start

Sigurno ste se pitali kako da počnete sa svojom pojavom na interenetu. Ne tražite više, rešenje je tu pred vama. Lepo, jednostavno i uvek dostupno.

Kontaktirajte Nas
  • SEO
  • Web Razvoj
  • Brendiranje
  • Strategija Razvoja

Kada je potrebno da odradimo nešto kvalitetno i pouzdano onda obavezno kontaktiramo BruBru ekipu jer tako znamo da će posao biti obavljen na najbolji mogući način.

Marko Petrović

Vlasnik, Petrović voće

Od konkurencije ih odvaja to što komuniciraju sa klijentom kao da se znaju sto godina. Nema prepreke koje ne mogu da pređem kada imam njih uz sebe. Svaka preporuka

Biljana Stević

CEO , RAS rešenja

Uglavnom je opcija sa BruBru pozoveš i ne misliš. Čak i ako nemam ideju kako će stvari da se odvijaju ja to uredno prepuštam njima i sve bude kako treba, uvek.

Aleksandar Tomović

Vlasnik , Tomović travel